article-picture

Romerike Simulatorsenter Open

Fra 19/3 til og med 14/4 arrangerer vi turneringen Romerike Simulatorsenter Open.

Samme dag som en litt større turnering på Augusta avsluttes, kårer vi vår første turneringsmester her hjemme. I tillegg til heder og ære vanker det en putter fra TaylorMade i Spider-serien til vinneren.

For å delta er prisen den samme som om man skulle ha bestilt en vanlig time. 1 deltagelse = 1 time booking per person.
Har man fast avtale og ønsker å benytte den tiden til turnering, vil det være et tillegg i prisen på 125,- som betales via Vipps.
Man kan delta så mange ganger man selv ønsker.

Stableford – Alle kan delta

Spillformen vil være stableford og turneringen spilles på simulator 1.
Den med flest poeng til slutt står igjen som vinner. Ved lik poengsum vil vi arrangere en finale der formatet blir closest to pin og hver deltager får fem forsøk. Vi røper ikke hvilket hull, men kan si at det blir på et hull som favoriserer presisjon og ikke lengde.

Alle kan delta, men spillere med høyere handicap enn 36 må spille på hc 36.

Turneringen spilles på Barton Creek – Fazio Foothills. Banen er ikke av de vanskeligste, men kan by på en og annen overraskelse om man blir litt for grådig.

Når runden er ferdig

Ved endt runde skriver man opp navn, dato, tid og antall poeng på lister som henger på veggen i simulatorsenteret. Ta også bilde av scorekort på skjermen etter runden med mobilen.

I simulatorsenteret vil du finne lister for oppføring av resultat, konkurranseregler, hvilke innstillinger som skal benyttes og hjelp til å sette opp simulatoren med rette innstillinger.

RSS Open konkurranseregler og innstillinger