Om oss

Romerike Simulatorsenter AS startet høsten 2017 å planlegge hvordan vi kunne få en golfsimulator på Aurskog.

Etter å ha stått opp tidlig i helg etter helg for å få seg noen timer på en simulator som lå langt og lengre enn langt unna begynte vi å tenke, hvorfor ikke sette opp en her på Aurskog?

Deretter ble det sjekket systemer og tester i øst, vest, nord og sør før vi landet på de to systemene vi er veldig stolte av å kunne tilby våre kunder.

I lokalene som ligger vegg i vegg med Fjøset Restaurant i Låven på Aurskog er det nå to simulatorer klare til bruk.

Simulator en er levert fra TruGolf, med det nye kamerasystemet TruFlight. Dette systemet kombinerer en helt ny kameraløsning som leser av ballen, samt 60 sensorer som leser av hva som skjer med køllehodet rett før og ved balltreffet! Se link

Softwaren som benyttes er E6. Dette er den mest brukte softwaren, og er derfor noe mange kjenner fra før.

Simulator to er en GCQuad. Dette er den råeste simulatoren på markedet! Presisjonen i tilbakemeldingene denne simulatoren gir gjør dette til et fantastisk treningsverktøy. Om man ønsker å spille en runde, og ikke stå på rangen, får du selvfølgelig like gode tilbakemeldinger på slagene her. Dette til både glede og frustrasjon. Vil du vite mer om GCQuad kan du se mer på deres hjemmesider.

Softwaren som benyttes er Foresight.

I åpningstidene til Fjøset Restaurant vil det være mulig å bestille mat og drikke som kan nytes i vår golf-lounge inne i simulatorlokalet.

Daniel Ekeberg og Andrè Sandby startet firmaet. Da Andrè flyttet til Sverige sent i 2018 ble Dag Værvågen med på laget. Daniel og Dag eier nå selskapet sammen.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Romerike Simulatorsenter AS!

Med vennlig hilsen
Daniel & Dag